Logo MomsCare
 
 

Vánoce přicházejí

Momíkův koutek Deloitte

Je tu poslední měsíc v roce a my už netrpělivě čekáme na Ježíška. Každý den čekání jsme si zkracovali tím, že jsme vybarvovali okénko adventního kalendáře. A aby nám to uteklo ještě rychleji, tety nám připravily spousty aktivit a zábavy. Víme, že na začátku prosince chodí Mikuláš s čertem a andílkem na kontrolu.

 
 

My jsme se pro ně naučili písničku Mik, Mik, Mikuláš, zatancovali jsme si čertí taneček a zahráli jsme si čertovskou honičku. Dokonce jsme měli i čertí ocásky. To byla legrace.

                       

                        


                        <

                        

Vyrobili jsme si adventní věnec, naučili se zpívat koledy a víme, jaké tradice se s Vánocemi pojí. Zkoušeli jsme totiž v jablíčku hledat tu hvězdičku.


                        

            

                        

                        

Když jsme dostali pochvalu od Mikuláše, mohlo naše těšení se pokračovat. Každý z nás si vyrobil ozdobičku na stromeček, upekli jsme perníčky, kterými jsme stromeček taky strojili a některé jsme mohli dokonce i sníst :-)

                        


                        


                        

Pro rodiče jsme zvládli nalepit a namalovat vánoční přáníčko, naučit se básničku o stromečku, a najednou se to stalo... Do koutku přišel Ježíšek a nechal nám tam dárečky. To bylo překvapení a radosti. Nebudeme tady psát, co všechno jsme dostali (a že toho bylo). Jen, že mezi dárky byl i jeden super hudební nástroj…  Ale o tom zase příště. Alespoň v novém roce budete mít překvapení vy.

                        



                        


                        


                        


                        


 
 
Zveřejněno: 14. ledna. 2020 16:21