Logo MomsCare
 
 

Svatý Martin v Avast Praha

TAAAK a je to tady milí rodičové a kamarádi. Zima už se začíná pomalu ale jistě hlásit o slovo. Venku už to bez čepic nebo kapucí a teplejších bund nejde, ale přesto ven chodíme, abychom se provětrali. Občas si chceme tedy tak moc hrát, že ani ven nestihneme jít☺, ale věříme, že to zas tolik nevadí, protože toho o tolik víc vyrobíme. 

 
 

Minulý týden jsme měli ještě jednu velkou zajímavost. Skoro celý týden jsme měli za okny silná lana, která se pořád hýbala a občas se za okny objevila postava v helmě a reflexní vestě a to byla velká zábava jít je pozdravit přes okno ☺. Dokonce při jedné procházce ven jsme se na dělníky, co kontrolovali žaluzie, šli podívat blíže a zavolali jsme na ně ahoojjj…a dostalo se nám odpovědi i zamávání a to bylo super!!!

                        

Ale vás mnohem více zajímá, co se dělo během jednotlivých dní. Tentokrát jsme měli velké téma sv. Martin a jeho příjezd na bílém koni. Proto jsme tentokrát zvládali hodně pohybu. Samozřejmě se učila jízda na koni, cval, klus, napodobovali jsme pohyb koně ve spřežení, nebo při tahání kočáru. Každé ráno jsme si zopakovali a pověděli, co o tomto tématu víme a co k němu patří (plášť, sníh, kůň, husa, rohlíčky). Vyprávěli jsme si nebo hráli legendu o sv. Martinovi.  Jen škoda, že za námi ten Martin na bílém koni nepřijel.

                        

                        

Ale zas tolik nám to nevadilo, protože jsme stihli hodně koní vyrobit, a namalovat, i se sněhem jsme si poradili a opět to byl milý týden s krásnou tématikou, kterou, věřím si děti i tety moc užili. Zároveň jsme si stihli pohrát s oblíbenými hračkami, které v koutku máme, staráme se o ně a uklízíme si je skoro sami, když je potřeba a z toho mají tety velkou radost☺.

                        

            

                        


                        



 
 
Zveřejněno: 28. listopadu. 2019 20:25